Over ons

“Vanaf haar tiende hielp Mariëlle haar moeder al op de markt, dit werd al snel haar tweede thuis.”


Bij Mariëlle is het werken op de markt er met de paplepel ingegoten. Zij is namelijk de 3e generatie in haar stamboom die met brood op de markt staat. Het begon bij haar opa, waar haar moeder het stokje van overnam en al snel kwam Mariëlle hier achteraan. Mariëlle was 10 jaar toen haar moeder overstapte naar ’t Stoepje. Zij vond het als 10 jarig meisje dan ook al geweldig om met haar moeder mee te gaan naar de markt en dan op haar manier de klanten te helpen. Op deze manier leerde zij al heel snel de kneepjes van het vak en werd de markt haar tweede thuis. Nadat zij haar middelbare school afgerond had, ging zij een werken/leren opleiding doen. Zo kon zij mooi vanaf haar 16e al de hele week met haar moeder mee naar de markt. Mariëlle deed steeds meer voor haar moeder en sinds 7 jaar delen zij en haar moeder het eigenaarschap. 

Waarom denk je dat klanten bij jou terugkomen?

“Omdat ik heel positief in het leven sta en dit ook uit straal naar anderen.” Mariëlle staat elke dag met een lach in de kraam en krijgt hierdoor ook vaak een lach van haar klanten terug. Op deze manier maak je van je eigen dag een feestje en ook van de dag van de klant. “Jullie zijn zo gezellig, vriendelijk, vrolijk en positief altijd, zelfs als het regent.” Is een uitspraak die eigenlijk precies Mariëlle haar persoonlijkheid samenvat. Uitgaan van je eigen kracht en niet denken in problemen maar juist in oplossingen, dat is het motto van Mariëlle. “Het beste eruit halen wat je eruit kan halen!” 

Mariëlle heeft veel over voor haar klanten

Klanten kunnen eigenlijk voor alles terecht bij Mariëlle. Zij kunnen dan ook altijd mailen voor een bestelling, Mariëlle zorgt dat deze klaarstaat wanneer ze maar willen. “Die wisselwerking met de klant, dat is zo leuk! Ik heb veel voor mijn klanten over en merk daardoor dat mijn klanten ook veel voor mij over hebben. “ 

En hoe zit het met jouw assortiment?

Wanneer Mariëlle merkt dat er vraag is naar nieuwe producten, neemt ze dit ook met alle liefde mee. Daarnaast is Mariëlle enorm ondernemend en zelf altijd opzoek naar nieuwe, leuke producten waar zij haar klanten mee kan verrassen. Dit zorgt ervoor dat de kraam altijd vol ligt met de lekkerste maar ook meest innovatieve producten. In Mariëlle haar kraam vind je voor ieder wat wils!